Monday, May 4, 2020

Bitdefender-ondersteuning biedt stapsgewijze instructies om Bitdefender 2016 te installeren

Antivirus is tegenwoordig de algemene vereiste voor mensen. Bitdefender is een van de meest gewaardeerde en bewonderde antivirusmerken die apparaten van miljoenen mensen over de hele wereld heeft beschermd. Net als het gebruik ervan, is de installatie ook erg snel en gemakkelijk.



Stappen om Bitdefender 2016-software te installeren

Een beroep doen op Bitdefender Klantenservice Belgie biedt u een reeks taken die u zullen helpen om uw antivirussoftware correct te installeren.

Verwijder andere antivirussoftware

Om ervoor te zorgen dat Bitdefender-software probleemloos werkt, adviseert Bitdefender-ondersteuning dat u alle andere beveiligingsoplossingen op uw computer moet verwijderen, omdat deze een conflict kunnen veroorzaken met de werking van de Bitdefender-software.

Verwijder eerdere softwarebestanden

In Belgie zijn er veel Bitdefender-ondersteuningscentra van wereldklasse. Als u eerdere installaties van Bitdefender-software heeft, verwijder deze dan met behulp van het verwijderingsprogramma. Neem contact op met Bitdefender-ondersteuning Belgie als u problemen ondervindt bij het verwijderen van het bestand. Toegang tot verwijderprogramma door op onderstaande link te klikken:

http://www.bitdefender.com/files/KnowledgeBase/file/Bitdefender_2016_UninstallTool.exe

Start het systeem opnieuw op

Voor de hierboven genoemde actie is een herstart van uw systeem vereist.

Start de installatie van Bitdefender 2016.

Om de software te installeren, biedt de technische ondersteuning van Bitdefender u stapsgewijze actie. U moet naar de locatie van uw Bitdefender Central-account gaan. Kies nu het "paneel Mijn apparaten", klik in dit gedeelte op "Bitdefender INSTALLEREN". Klik nu op de knop "Download" om het downloadproces van de installatie-agent te starten.

Nadat het downloaden is voltooid, voert u het installatiebestand uit. Dit zal het installatieproces van Bitdefender 2016 starten. U moet de instructies volgen zoals vermeld op het scherm.

Door deze eenvoudige stappen te implementeren, bent u klaar om elke vorm van cyberbeveiliging op een sterke en robuuste manier aan te pakken !!

We bieden ook technische ondersteuning aan Facebook Klantenservice Belgie.

3 comments:

  1. Hi your post is very nice and i am greatful to you for sharing this post with us.here i want to share some information about Norton Antivirus.As we all know how much Norton Antivirus is usefull for our laptops and mobiles.so whenever you have any query regarding Norton or need any assistance how to run or any information that time please visit over this site-Bellen norton Ondersteuning

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete